2020-11-23 07:48:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Legyen határozott és kezdeményező, ne hagyja, hogy mások irányítsák sorsát

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma valaki erősen próbára teheti a türelmét. Ezt nehezen viseli, és ha túlságosan belelovalja magát, akkor a végén bizony nem kedves modorban vág neki vissza. Ez nem biztos, hogy célravezető, de a mérgét sem fojthatja el. Próbálkozzon a visszafogott megfogalmazással!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon mindenkitől támogatást kap: a családja éppúgy, mint egy idősebb munkatársa is ön mellé állnak. Valamire rájön a munkájával kapcsolatban, amely nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap nem alkalmas a barátkozásra, mert valahogy minden félreértődik, amit ön mond. Ebből pedig még nagyobb galiba is lehet, ha összevesznek… Törekedjen a tárgyilagosságra minden mondatában.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jól mennek a dolgai, csak így tovább! Új dolgokba vág bele, ami miatt, ha most még kételkedéssel is fogadják, idővel nagyon büszke lesz önre a főnöke, a családja Ne féljen az újtól, mert az jót hozhat önnek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Izgatott hangulatban ébred, és nyugtalanul reagál az eseményekre. Jó lenne, ha valahogy mégis megpróbálná lelassítani magát, hogy tisztábban lásson, és el ne kapkodjon valami fontos feladatot.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Minden figyelmét a szerelem köti le, vagy egy új kolléga, aki nemrég érkezett a céghez. Talán nem veszi észre, hogy munkájára ez rossz hatással lehet, de az álmodozás bizony nem segít a koncentrálásban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Halakban jár. Ön a diplomácia embere, most mégis, mintha hiányt szenvedne ebben a képességében, valahogy ma nem igazán tud szót érteni senkivel. Lehet, hogy a megfogalmazásban van a hiba? Ügyeljen nagyon a pontosságra, akkor lesz igazán meggyőző, sikeres.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpiók ma hiába fojtják el érzéseiket, csak azért, hogy lelkileg ne sérüljenek. Ez most nem fog segíteni, sőt csak megbetegítheti magát. A ki nem mondott szavak egy jó kis torokgyulladás formájában törhetnek ki. Inkább beszéljen egy bizalmasával!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Legyen határozott és kezdeményező, ne hagyja, hogy mások irányítsák sorsát. Lehet, hogy jelenlegi helyzetével elégedetlen, vagy egyhangúnak találja mindennapjait, de ezen változtathat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mesterien ért ahhoz, hogyan csillogtassa meg vezetői erényeit. Szükséges is, hogy jobb képet fessen önmagáról, valaki a háttérből nagyon áskálódik ön ellen. Talán az okát is ismeri ennek az ellenségeskedésnek…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók jelzése szerint ma egy nehéz beszélgetésen esik túl, ami után megnyugszik, ugyanis ezzel véget ér egy kínos fejezet életében. Élvezi, hogy felszabadult lelke egy nyomasztó teher alól, ami már a karrierjét is fékezte.

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma végre simán mennek a dolgok a munkahelyén. Kiderült ugyanis, hogy egy félreértésen alapult a vita, ami rossz kedélyállapotot idézett elő. Partnere több odafigyelést és törődést vár öntől, erre figyeljen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: